LoJack volgsysteem

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

Wat kost het systeem

Het superieure na-diefstalsysteem VLU7-VP is verkrijgbaar vanaf slechts EUR 314,- exclusief BTW (EUR 379,94 inclusief BTW). De bijbehorende abonnementskosten bedragen EUR 126,- exclusief BTW (EUR 152,46 inclusief BTW) per jaar.

Totale kosten voor het 1ste jaar:

ex. BTWinc. BTW
Installatie:
€ 314,-
€ 379,94
Abonnement:
€ 126,- *
€ 152,46 *
------------------------
Totaal:
€ 440,-
€ 532,40

Totale kosten vanaf het 2de jaar:
ex. BTWinc. BTW
Abonnement:
€ 126,- *
€ 152,46 *
* Dit is de prijs van het "Standaard recovery-abonnement". De abonnementskosten kunnen variëren afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt bij het invullen van het formulier. Er zijn verschillende aanbiedingen per verzekeraar, sommige verzekeraars compenseren een gedeelte van de abonnementskosten.

Aanschaf en Installatie

    1. U Meld zich aan via dit formulier.
    2. Binnen 2 werkdagen wordt u benaderd door de planningsafdeling voor het maken van een installatie-afspraak. De inbouw vindt normaliter binnen twee weken na ontvangst van de opdracht plaats.
    3. Uw LoJack systeem wordt ingebouwd bij u op locatie of bij uw dealer. Het onzichtbaar inbouwen en testen neemt ruim een uur in beslag.
    4. Binnen 2 werkdagen na installatie ontvangt u het LoJack certificaat van installatie. Dit certificaat kunt u aan uw tussenpersoon, assuradeur of verzekeraar overleggen

Hoe werkt het?

Doorlopend beveiligd
Het LoJack systeem in uw voertuig is 24 uur per dag 7 dagen per week waakzaam. U hoeft het systeem nooit in- of uit te schakelen. Voor alarmmelding en opvolging is een abonnement op de LoJack dienstverlening benodigd. Na het toezenden van het LoJack certificaat start het abonnement automatisch. Enkele weken voordat uw abonnementsperiode eindigt, zenden we u een herinnering per e-mail. Indien u niet aangeeft het abonnement stop te willen zetten, wordt het abonnement automatisch met een jaar verlengd. Hiervoor ontvangt u een factuur. De kosten van het abonnement bedragen EUR 114,- excl. BTW per jaar.

Diefstal en Veiligstelling
Indien uw voertuig is ontvreemd, dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de LoJack meldkamer. Na verificatie van uw gegevens wordt uw melding doorgezet naar het LoJack netwerk. Een medewerker van de LoJack opsporingsorganisatie begeleidt u in het doen van aangifte. De aangifte zorgt ervoor dat we samen met politie en (buitenlandse) partners uw melding kunnen behandelen. Via het LoJack netwerk worden signalen naar uw voertuig gezonden om het LoJack systeem in uw voertuig te activeren. Zodra uw systeem is geactiveerd, zendt uw voertuig voortdurend radiopulsen uit. De LoJack meldkamer ontvangt deze radiopulsen en brengt het opsporingsteam op de hoogte. Het opsporingsteam heeft speciale apparatuur in de auto om de radiopulsen te kunnen ontvangen en op basis van deze pulsen de locatie van uw voertuig uit te peilen. Ook een aantal voertuigen van de politie beschikken over deze apparatuur. Zodra uw voertuig is gelokaliseerd wordt deze, eventueel met behulp van politie, veiliggesteld.

LoJack volgsysteem Kopen

Dank u wel voor het vertouwen in Agron Geleen. Om tot aankoop over te gaan van het LoJack systeem graag dit onderstaand formulier voledig invullen.

Binnen 2 werkdagen wordt u benaderd door de planningsafdeling voor het maken van een installatie-afspraak. De inbouw vindt normaliter binnen twee weken na ontvangst van de opdracht plaats.

LoJack formulier

Koper van het voertuig

Achternaam:
Voorletters:
Geslacht:
Land:
Postcode:
Huisnummer + toevoeging:
Straat:
Plaats:
Telefoonnr.:
Emailadres:

Voertuig / object

Kenteken:
Meldcode:
Omschrijving:
Opmerkingen:
Verwachte leverdatum:
  *.Opmerking: De inbouw vindt normaliter binnen twee weken na ontvangst van de opdracht plaats.
   
Formuliernummer:
Voer formuliernummer in:

LoJack volgsysteem Kopen

Folder acties

Agron Geleen

Aan de Heijgraef 4, 6161 DK Geleen
Tel.: +31 (0)46 - 474 58 30
Route berekenen »
Openingstijden »
WhatsApp: +31 (0)6 24 90 19 80
BTW nr: NL804084749B01
KvK nr: 14035180 Heerlen
Rabobank: 10.49.49.724 Beek (L)
IBAN: NL 52 RABO 010.49.49.724
BIC: Rabonl2u