Vacature:
Truck en trailermonteur (M/V)

AGRON KERP is onderdeel van Agron AllParts met vestigingen in Heerlen en Geleen. Wij zijn totaalleverancier aan automotive-werkplaatsen en fleetowners. Twee gespecialiseerde werkplaatsen maken deel uit van onze organisatie. Agron-Kerp is daarvan de Truck afdeling die onderhoud en reparaties uitvoert aan trucks en trailers. Reparatie en revisie van remsysteemen zijn bij Agron-Kerp het specialisme maar ook wordt er APK 1&2 uitgevoerd. De locatie beschikt over een groot eigen magazijn met truck- en trailerparts.

Groei jij met ons mee?

AGRON KERP truck en trailer parts is op zoek naar: een ervaren Truck en trailermonteur (M/V) Voor onze werkplaats in Heerlen zijn we op zoek naar een ervaren monteur. Als monteur bij Agron Kerp krijg jij een afwisselende baan waar jij genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een leuk team terecht.
Wat we van jou verwachten:
  • Kennis van trailer en vrachtwagentechniek met APK1.
  • Oplossingsgericht en een hands-on mentaliteit.
  • Jij staat voor kwaliteit.
  • Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen.
Wat je gaat doen:
  • Het uitvoeren van reparatie en onderhoudswerkzaamheden.
  • Het uitvoeren van APK.
Wat bieden wij jou aan:
Allparts Agron is een gezond en toekomstbestendig familiebedrijf met een gezellige informele no-nonsense sfeer. De organisatie bestaat momenteel uit ca 30 collega’s. Wij bieden prettige arbeids-omstandigheden, een fair salaris, een pensioenregeling en goede secundaire arbeidvoorwaarden. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast?

Denk je dat bovenstaande jouw uitdaagt? Vul dan onderstaand formulier in met jouw motivatie of stuur een brief met CV naar:


AGRON KERP
T.a.v. K. Overmeer
In de Cramer 31,
6411 RS, Heerlen
Of stuur een E-mail naar:
Opmerking: Heb jij vragen over ons bedrijf of deze vacature? Neem dan contact op met Kees Overmeer, via telefoonnummer: 06 30 37 00 21
Het is niet mogelijk om een bijlage, zoals een CV, met onderstaand formulier te versturen. Wilt U dit toch digitaal doen, gebruik dan dit e-mail adres:

Sollicitatieformulier

Uw naam:
Uw telefoonnr.:
Uw emailadres:
Functie:
Uw bericht en motivatie om te solliciteren bij Agron of Agron Kerp:
   
Formuliernummer:
Voer formuliernummer in: