Vacature:
Allparts Agron Automotive verwelkomt graag een verkoper binnendienst.

Heb jij affiniteit met auto’s of techniek en ben jij klantgericht en commercieel ingesteld?
Houd je van afwisseling en uitdagingen en denk je in oplossingen? Dan vind je bij ons vast de baan die goed bij jou past.
Kom daarom kennismaken met ons superleuke familiebedrijf want ter uitbreiding van ons team zoeken wij opnieuw een enthousiaste collega.

Wie is Allparts Agron Automotive?

Agron is een triple-A groothandel in onder meer automaterialen, banden, olie en gereedschappen. Wij maken deel uit van het landelijke Allparts netwerk en zijn lid van het mondiaal opererende Nexus Automotive. Toekomstbestendigheid en interessante perspectieven zijn daardoor verzekerd. Wij beleveren vanuit meerdere vestigingen dagelijks vele garagebedrijven, autodealers en andere werkplaatsen in heel Limburg. Bovenal zijn we een 60 jaar jong dynamisch familiebedrijf met nog steeds een fijne informele no-nonsens sfeer waarin er naast prettig werken en leren altijd ruimte is voor voor humor en plezier. Rangen en standen zijn er zo min mogelijk en er heerst een sterke teamspirit. De mens staat voorop.

Wie ben jij?

  • We zoeken daarom een teamplayer met een hands on mentalitiet die graag hard en nauwkeurig met ons meewerkt en enthousiast en klantgericht is ingesteld.
  • Je hebt affiniteit met auto’s of techniek en je kunt aardig overweg met een PC of je bent bereid dit te leren.
  • Je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en je woont in de regio.

Wat ga jij doen?

  • Je hebt heel afwisselende werkzaamheden waarbij je zelf bepaalt waar je jouw lat legt.
  • Je staat klanten te woord. Dit zijn veelal garagebedrijven en andere werkplaatsen maar ook help je balieklanten. Je adviseert hen vakkundig en werkt orders zelfstandig af waarbij je onder meer geholpen wordt door handige IT oplossingen.
  • Je maakt facturen en verwerkt betalingen.
  • Je werkt mee bij in- en uitgaande goederenstromen.

Je werktijden zijn bespreekbaar en je krijgt een uitstekend bij de functie passend salaris met daarnaast heel gunstige aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je komt werken in een klein team bij een informeel, gezond en groeiend bedrijf waar serieuze mogelijkheden zijn om te leren en door te groeien.

Enthousiast?

Als deze omschrijving jouw aanspreekt dan zul je je bij ons snel thuisvoelen en nooit vervelen. Wil je meer weten over de functie of liefst meteen solliciteren dan hoef je niet perse eerst een uitgebreid CV te schrijven. Je kunt ook gewoon bellen met Coen Willemsen via +31 (0)6 41 90 03 80 of stuur je motivatie naar
We ontmoeten je graag!

Jij mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen.


Sollicitatieformulier

Uw naam:
Uw telefoonnr.:
Uw emailadres:
Functie:
Uw bericht en motivatie om te solliciteren bij Agron of Agron Kerp:
   
Formuliernummer:
Voer formuliernummer in: